Sefirin Kızı 11. yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor mu? Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı ve Star TV yayın akışı 2 Mart Pazartesi 2020 içeriği araştırılıyor. Takipçiler, bu akşam ekrana gelecek 11. yeni bölüm fragmanı görmek istiyor. Geride bıraktığı 10 bölümde farklı konusu ve yetenekli oyuncularıyla göz dolduran Sefirin Kızı dizisi’nde gerçeklerin peşine düşen Sancar bir adım uzağındaki hakikatleri görebilecek mi? İsviçre’de  İsabel Sancar’a yeni ipuçları mı veriyor? 10. bölüme final sahnesindeki Sancar ve Akın’ın İsviçre’de karşılaşması damga vurdu. Şimdi neler olacak? Nare ve Melek’i zor günler bekliyor. Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizide tüm gelişmeler için Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı (11) ve Star TV yayın akışı 2 Mart Pazartesi detayları merak ediliyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI (11. BÖLÜM) İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bu akşamki Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak?

‘Delirme, delirince geçmiyor’

Nare daha önce Sancar’ın yüzüne haykırdığı gerçeklerden şimdi Sancar’ı uzak tutmanın yollarını aramaktadır.

Akın’la karşılaşınca Sancar, gerçeklere ulaşmak üzere gittiği İsviçre’den bulduğu cevaplarla çılgına döner ama, Akın da onu görünce Nare’nin Türkiye’de olduğunu anlayarak o da deliye döner.

İsviçre’de bunlar olurken, Nare Türkiye’de babasının özlemine dayanamayan Melek’le uğraşmakta, kızının üç kişilik bir aile olabilme fikrini unutturmaya tüm umutlarını yok etmeye çalışmaktadır.

Türkiye’ye döndüğünde, hiç de Nare’nin umduğu gibi davranmayacak olan Sancar Efe, Nare’nin işini iyice zorlaştıracaktır.

İsabel’e soruları soran Sancar, ancak tüm cevaplara ve acı gerçeklere ulaşan yine Gediz olacaktır.

Star TV yayın akışı 2 Mart Pazartesi

07:00 Mesut Yar ile Bugün

09:30 Sevdim Seni Bir Kere

10.45 Hayalimdeki Gelinlik

13:30 Gerçeğin Peşinde

16:45 Sevdim Seni Bir Kere

18:45 Star Ana Haber

20:00 Sefirin Kızı (11. yeni bölüm)

Sancar Efe İsviçre’de İsabel ile karşı karşıya!..

Editör: TE Bilisim