18-19 Ocak ayında yapılan Anadolu Üniversitesi Güz Dönemi Final sınavının ardından cevap anahtarı şimdiden merak ediliyor. Final sınavlarında ter döken öğrenciler bütünlemeye kalıp kalmadığını öğrenmek için AÖF sınav soruları ve cevapları görmek istiyor. Böylece vizeden aldığı sonuçlarla beraber bu dönem geçip geçemediğini öğrenecekler. Adaylar çıkmış sorular ve cevaplar üzerinden sınavdaki başarılarının ne derece olduğunu ölçmek istiyorlar. Sosyal medya üzerinden soru ve cevapların yayınlandığını duyanlar özellikle hangi derslerinin kaldığını çıkacak sonucu da hesaplayabiliyor. Bu nedenle adaylar soru ve cevapları merakla araştırmaya başladı. Sınav sonuçlarının da açıklanması için gün sayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. Peki 18-19 Ocak AÖF soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır? 2020 AÖF final sınav sonuçları ne zaman yayınlanacak? Sınav soruları nereden bakılır? 2020 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ara Sınavı sınav sonuçları sınavından ardından yaklaşık bir hafta içinde açıklanmıştı. 2020 AÖF Final Sınav Sonuçları da 7 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

18-19 OCAK AÖF SORULARI VE CEVAPLARI

Sınava giren adaylar, çıkmış sınav soruları ve cevapları için ANADOLUM eKampüs Sistemi üzerinden giriş yaparak soru ve cevaplara erişebilir.

https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

18-19 Ocak AÖF sınav soruları yayınlandığında eKampüs üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim