Havalimanı transferleri, bir otel, gemi limanı veya başka bir yerel ilgi noktası olsun, bir havalimanı ile nihai varış yerleri arasında yolcular için önceden ayarlanmış ulaşımdır. Genellikle bir rezervasyon servisi, seyahat acentesi veya tur operatörü aracılığıyla önceden rezerve edilir ve ön ödemesi yapılır veya otel servisleri gibi ücretsiz hizmetleri kapsayabilir. İstanbul havalimanı transfer hizmetleri taksileri, Uber gibi araç paylaşımlarını veya toplu taşıma seçeneklerini içermez. Seyahatinizin sonunda havalimanına geri döndüğünüzde de aynı şekilde transfer rezervasyonu yapabilirsiniz.

Özel Havaliman

ı Transferleri Nedir?

Özel havalimanı transferleri, siz ve seyahat arkadaşlarınız varış noktanıza önceden rezervasyon yaptırdığınız zamandır. Tipik olarak, havalimanında bir sürücü tarafından karşılanırsınız ki bu durumda sürücüler, gelen yolcu salonundaki bagaj alımının dışında üzerlerinde isimler bulunan işaretler taşıyan kişilerdir. İş veya eğlence amaçlı seyahat eden bir birey olarak, özel araba, limuzin ve hatta daha büyük gruplar için minibüs rezervasyonu bile yapabilirsiniz. Çoğu tur operatörü ve seyahat hattı, konukları doğrudan havalimanından tur buluşma noktasına veya başka bir varış noktasına getirmek için transferleri kendileri organize eder. İstanbul havalimanı transfer ailesi olarak bizler de sizlerin isteklerine uygun şekilde araçlar ayarlayarak ulaşım planınızı oluşturuyoruz.

Özel Havaliman

ı Transferlerinin Faydaları Nelerdir?

Bu tür bir hizmeti seçmenin yararı öncelikle rahatlıktır. Bir taksi çağırmaya çalışmanın ya da ağır bir valizi toplu taşıma araçlarına taşımaya çalışmanın stresini ortadan kaldırır. Pek çok yolcu, özellikle uzun mesafeli bir uçuştan geliyorlar ise, gidecekleri havalimanına varmadan önce tüm ulaşımlarının ödemesi dahil olarak halledilmesinden hoşlanır. Ayrıca İstanbul havalimanı transfer merkezimizde bulunan pek çok sürücü, yolcularının uçuşlarını izleyecek, böylece gecikme olması durumunda yolcu alma sürelerini ayarlayabilecekler. Genel olarak özel transfer uygulamasına bakıldığında tek büyük dezavantajı fiyat olabilir. Özel transferler çok maliyetli olabilir, ancak fiyatı seyahat arkadaşlarıyla bölüşüyorsanız, normal bir taksiye göre daha uygun maliyetli de olabilir.

İstanbul havalimanı transfer olarak fiyat konusunda sizlere kolaylık sağlamaktayız. Uygun fiyat, kaliteli hizmet politikamız ile sizlere güvenli ve konforlu hizmeti bu sektöre göre uygun fiyata sunmaktayız. Müşterilerimizin sadece ulaşım, güvenlik ve konfor açısından memnun kalmasını değil aynı zamanda fiyatlarımız konusunda da memnun kalmalarını istiyoruz. Ayrıca belirli dönemlerde yaptığımız kampanyalar ile fiyat konusunda müşterilerimizi şaşırtmaya devam ediyoruz.

İstanbul Havalimanı Transfer

Havalimanından şehir içindeki varış noktanıza ulaşımınızda ya da bulunduğunuz konumdan havalimanı ulaşımınızda İstanbul havalimanı transfer ailesi olarak sizlere konforlu ve güvenli ulaşım sunmaktayız. Yerel olarak bilgili ve uzman sürücülerimiz ile birlikte yolculuğunuzun en rahat şekilde geçmesini amaç edinmiş bulunmaktayız. Bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılan sizin tercihinize özel seçilmiş araçlar ile stressiz ve sıkıntısız bir yolculuk geçirmek için İstanbul havalimanı transferi seçiniz.

Editör: TE Bilisim