1.Google Ads [Ücretli Reklam]

Google Ads internet satışlarının en önemli reklam aracı olarak görülebilir. İşletmeniz için doğrudan hedef kitleye ulaşmak, ürün ve hizmetlerinizi etkili şekilde tanıtmak “Google Ads” ile oldukça kolay. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, ürün ve hizmetlerinizi hızlıca pazarlayabilirsiniz. Bu reklam modeli için ayırmanız gereken reklam bütçesi, günlük 50-100 TRY aralığında tutulmalıdır. Elde edeceğiniz dönüşüm ise aynı gün başlar!

2.SEO [Search Engine Optimization]

“Arama Motoru Optimizasyonu”, Google Ads ürününden hemen sonra geliyor. Yüksek dönüşüm sağlayan bu çalışma, ürün ve satışlarınızda büyük bir artış sağlarken markanızın bilinirliğine önemli katkılar sunuyor. Üstelik, günlük reklam maliyetleri yerine aylık ödemeler yapmanızı gerektiriyor. SEO ile başarı elde etmek ancak seo danışmanlığı veren bir ajans ile mümkündür. SEO, çok sayıda teknik bilgi ve gereksinime ihtiyaç duyar. Bu çalışmada rakip-rekabet analizi çok iyi yapılmalı ve kapsamlı şekilde sonuçlar toplanmalıdır.

SEO, bilgi ve uzmanlık gerektiren bir çalışma modelidir. Firmanız için destek alacağınız seo danışmanı ya da uzmanı, sitenizde yapacağı denetimler sonucunda yol haritası oluşturabilir. Bu konuda araştırmalar yapmanız ve doğru kişi/ajans ile temas kurmanız oldukça önemli.

3. Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal medya yönetimi, doğru ve düzenli şekilde yapıldığında etkili sonuçlar verir. Kreatif ve içerik üretme konusunda sorunu bulunmayan uzmanlar, size/şirketinize etkili reklam kampanyaları hazırlayabilir. Çalışma, haftalık sosyal medya takvimi ve hizmetlerinize ait içeriklerin oluşturulmasını kapsıyor. Bize göre sosyal medya da varlığınızı göstermek, markanızın bilinirliğine büyük katkı sağlıyor. Tabi, facebook/ instagram ve youtube reklamlarını da tercih etmelisiniz. Doğru bir hedef kitleyle müşterilerinize ulaşmak hiç zor olmayacaktır.

Editör: TE Bilisim