Xiaomi telefonun alt üretimi olan Redmi Note 8 Pro, 6 GB RAM + 64 GB depolama için 2.499 TL, 6 GB RAM + 128 GB depolama içinse 2.699 TL resmi garantili Türkiye fiyatlarına sahip.

Fiyat performans oranı Türkiye’de bile yüksek olan telefon, 18W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pile sahip. İşte bu büyük pil sayesinde modelin tam 18 gün bekleme, 5 gün müzik dinleme, 20 saate yakın film izleme ve aralıksız tam 9 saat oyun keyfi sunabildiği aktarılıyor.

Aşağıda da görebileceğiniz üzere direkt olarak Xiaomi Türkiye tarafından paylaşılan bu rakamlar, gerçekten fazlasıyla dikkat çekici görünüyor. Yurt dışında yapılan uzun kullanım testlerinde de pil performansı oldukça beğenilen Note 8 Pro, Türkiye’de en çok satan Redmi modellerinden olacak izlenimi oluşturuyor. Pil performansı yanında kamera performansı da oldukça takdir toplayan telefon, Türkiye’de “Orman Yeşili, Mineral Grisi ve İnci Beyazı” renk seçenekleriyle raflardaki yerini almış durumda

REDMİ NOTE 8 PRO DETAYLARI

6,53 inç Full HD+ LCD ekranı bulunan MediaTek Helio G90T işlemcili akıllı telefon, normalde 6 GB/ 8 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama seçenekleriyle geliyor. Önünde 20 megapiksel kamera bulunan orta seviyenin güçlü temsilcisi, arkasında ise 64 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarını taşıyor. Modelin biliyorsunuz bir de Pro olmayan versiyonu bulunuyor.

Editör: TE Bilisim