ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Hercai dizisi konusu, oyuncuları ve çekildiği yerler yoğun olarak araştırılıyor. Tarihi konakların ve farklı mimarinin izleyiciye farklı bir atmosfer yaşattığı dizisinde oyuncular da sergilediği performanslarıyla göz dolduruyor. Seyirciler, “Hercai dizisi nerede çekiliyor?” sorusuna cevap arıyor. Güzelliği dillere destan Reyyan ile İstanbullu yakışıklı bir iş adamının hikâyesini anlatan Hercai konusu ile de ilgi çekiyor. Peki, başrollerinden Akın Akınözü (Miran Aslanbey) ve Ebru Şahin’in (Reyyan) yer aldığı ve TV’lerin en çok izlenen dizilerinden biri olan Hercai nerede çekiliyor? İşte, ATV Hercai dizisi oyuncuları, konusu ve çekildiği yer hakkında detaylar!..

Hercai nerede çekiliyor?

ATV’de yayınlanan Hercai dizisinin çekimleri, Mardin’in Midyat ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Dizide, Midyat’ın tarihi ve kültürel dokusu kısa zamanda izleyicinin dikkatini çekerek ekrana bağladı. Yapıları, tarihi konakları, farklı yaşam biçimi ve kültürel zenginliğiyle güzel ülkemizde mutlaka görülmesi gereken yerlerden birisi olan Midyat, Türkiye’nin önemli turistik mekanlarından birisi olma özelliği de taşıyor.

Hercai dizisi oyuncu kadrosu

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği Hercai dizisinin oyuncu kadrosunda,

Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök Eda Başlamışlı gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.

Hercai dizisinin konusu nedir?

Hercai dizisi, Midyat’ın güçlü ailelerinden biri olarak bilinen Şadoğullarının güzeller güzeli torunu Reyyan ile, seneler önce katledilen anne ve babasının ardından intikam yemini etmiş Miran’ın imkansız aşk hikayesini anlatmaktadır.

Mardin’in Midyat ilçesine İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan daha fazlasını teklif tmektedir. Miran, Nasuh’un torunu Reyyan’ı da ister!

Ancak, o yörenin en güçlü aile reisi olan Nasuh’un, çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları da vardır! Ona bir torun verecektir ama onun istediği torunu değil!

Nasuh, bir yandan Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, diğer yanda Miran’ın kurduğu planlanlardan habersizdir.

Midyat’ın binlerce yıllık tarihi geçmişinin izleri üzerinde yeşeren imkansız bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek?

İstanbullu yakışıklı işadamı Miran ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı bir gün kavuşabilecek mi?

Editör: TE Bilisim