İstanbul, Ankara ve İzmir’de bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ve yaşlı bireylere evde bakım maaşı her ay düzenli olarak farklı iller için farklı tarihlerde yatırılmaya devam ediliyor. Evde bakım maaşının yatıp yatmadığını E Devlet üzerinden veya SMS ile kolayca sorgulayabilirsiniz. Peki, İstanbul evde bakım maaşı bugün yattı mı? 11 Eylül İstanbul, Ankara, İzmir evde bakım maaşı bugün yatacak mı? İşte konuya ilişkin detaylar haberimizde…

İSTANBUL EVDE BAKIM MAAŞI BUGÜN YATTI MI?

11 Eylül itibariyle evde bakım maaşları henüz yatırılmaya başlanmadı. Maaşlar yatırılmaya başlandığında haberimizden öğrenebileceksiniz.

11 EYLÜL İSTANBUL, ANKARA, İZMİR EVDE BAKIM MAAŞI BUGÜN YATACAK MI?

11 Eylül itibariyle bakanlık tarafın yatılan illerin listesi şu şekilde;

Aksaray Afyonkarahisar Tokat Kırıkkale

EVDE YATAN İLLERİ SORGULAMA

Evde Bakım aylığı ödemeleri E Devlet üzerinden sorgulanıyor. TC kimlik numarası ve E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemin arama çubuğuna “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazın ve butona tıklayın. Ardından açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar çıkıyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında tüm detaylara ulaşılabiliyor.

E-DEVLET ÜZERİNDEN EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim