Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde henüz gol atamayan ve gruptan çıkma umudunu yitiren Galatasaray sahasında Belçika ekibi Club Brugge’yi ağırlıyor. Galatasaray rakibi mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi için avantajlı konuma gelmek istiyor.

Sarı-Kırmızılı ekipte tam 13 futbolcu, çeşitli sebeplerle Brugge maçı kadrosunda olmayacak. Sakatlar:: Falcao, Andone,Babel, Luyindama,Şener, Emre Akbaba. Cezalılar: Nzonzi, Yunus Akgün. Liste Dışı: Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Taylan, Jimmy ve Linnes.

Galatasaray – Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı’nda saat 20.55’te başlayacak mücadele beIN SPORTS1 HD’den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr’de…

GALATASARAY’A SAHASINDA MUHTEŞEM ORAN! TIKLA HEMEN OYNA

Galatasaray – Club Brugge 11’ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Feghouli, Seri, Lemina, Ömer, Belhanda, Adem

Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Diatta, Rits, Balanta, Vanaken, Sobol, Dennis, Schijvers

Fatih Terim’den Muslera açıklaması

Aslan’ın patronu Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi için düzenlenen basın toplantısı öncesi yayıncı kuruluşa verdiği demeçte Muslera’nın Club Brugge maçında oynayabileceğini açıkladı.

Galatasaray’da 4 sakat, bir cezalı

Galatasaray’da 5 futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile sarı kart cezalısı Steven Nzonzi maçın kadrosunda yer alamayacak.

Uruguay Milli Takımı’ndan sakat dönen ve Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile oynanan müsabakada görev yapamayan kaleci Fernando Muslera’nın yarın sahada yerini alması bekleniyor.

Gol atamayan tek takım

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda bu sezon gol sevinci yaşayamayan tek takım konumunda bulunuyor. Toplam 8 grupta 32 ekibin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta maçlarının ardından Galatasaray hariç tüm takımlar en az 1 kez gol buldu.

Club Brugge’de Diagne kadroda yok

Club Brugge’ün sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, müsabakada forma giymeyecek. Belçika ekibinin teknik heyeti, Senegalli futbolcuyu karşılaşmanın kamp kadrosuna almadı. Club Brugge’de ayrıca kırmızı kart cezalısı olan Ruud Vormer de maçta görev yapmayacak.

Galatasaray, Avrupa’da 284. kez sahne alıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçında yarın Belçika’nın Club Brugge ekibini konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında 284. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 283 müsabakanın 99’undan galibiyetle ayrıldı. 110 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 74 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 376 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 422 gole engel olamadı.

Editör: TE Bilisim