Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen ve Ozan Akbaba’nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü 14 Ocak Salı akşamı yayınlanacak mı? sorusunun cevabı diziseverler tarafından araştırılıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün akşam var mı? EDHO yeni bölüm neden yayınlanmıyor ve ne zaman yayınlanacak? İşte EDHO hakkındaki son bilgiler…

Kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemesi nedeniyle diğer dizilerle birlikte ekrana ara veren EDHO’nun 154. yeni bölüm tarihi de belli oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü bu hafta da yayınlanmayacak. Son olarak 24 Aralık Sal akşamı 153. bölümüyle yayınlanan EDHO, hayranlarından 3 hafta uzak kalmış olacak. ATV’de 14 Ocak Salı akşamı Kayserispor-Fenerbahçe arasındaki kupa maçının canlı yayınlanması nedeniyle dizinin yayın tarihi bir hafta daha ertelendi.

EDHO merakla beklenen 154. yeni bölümüyle 21 Ocak Salı akşamı ATV ekranlarında olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 154. yeni bölüm fragmanı da önümüzdeki hafta ATV tarafından yayınlanması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 24 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 153. son bölümünde herkesi duygulandıran anlar yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 3. sezon sonunda veda eden Meryem rolündeki Deniz Çakır’ın diziye geri dönüp dönmediği merak konusu olmuştu.

Havaalanında Türkiye’ye geri dönen oğlu Ömer’i karşılayan Hızır, Meryem Çakırbeyli’nin öldüğünü öğrendi. Meryem Çakırbeyli’den gelen acı haber Çakırbeyli ailesini yıktı. Ömer annesinin dün sabah vefat ettiğini söyledi. Meryem’in tabutu ise uçaktan indirildi.

Hızır ve Çakırbeyli ailesi aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölüm finalinde ise, Hızır ve Meryem’in duygusal sahneleri yeniden ekrana geldi.

EDHO’da Hızır’ın oğlu Ömer rolünü oynayan Can Bartu Aslan, yeniden diziye döndü. Deniz Çakır’ın ise EDHO’ya yeniden geri dönmeyeceği ise kesinleşmiş oldu.

Editör: TE Bilisim