Süper Lig’in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray karşılaştı. Aytemiz Alanyaspor, Mustafa Pektemek’in 90. dakikada attığı golle Galatasaray’ı 4-1  mağlup etti. Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray maçının golleri ve özeti araştırılıyor.  Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray maçının gollerini izlemek için haberimizden takip edebilirsiniz.

Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray maçının golleri şöyle;

Aytemiz Alanyaspor

43′ Papiss Cisse

45′ Papiss Cisse

89′ Anastasios Bakasetas

90′ Mustafa Pektemek

Galatasaray

45′ Adem Büyük

Pandemi sonrası yeniden başlayan Süper Lig’de bir türlü istediği sonuçları alamayan Galatasaray, son olarak deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 4-1 yenilerek galibiyet hasretini yedi maça çıkardı. Son yedi maçında dört beraberlik ve üç yenilgi alarak zirve yarışından iyice kopan sarı- kırmızılılar, benzer bir seriyi en son 2015-16 sezonunda yaşamıştı. Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor ise üst üstte ikinci galibiyetini alarak çok değerli üç puanı hanesine yazdırdı.

A. ALANYASPOR – GALATASARAY MAÇININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bahçeşehir Okulları’ndaki maçın 43. dakikasında Alanyaspor öne geçti. Sağ kanattan kullanılan taç atışında Efecan Karaca çizgiye inerek ceza sahasına yerden ortaladı. Cisse, rakip oyunculardan önce dokunduğu topu filelerle buluşturdu: 1-0. 45+3. dakikada Alanyaspor farkı ikiye çıkardı. Orta sahada Seri’nin sektirdiği topla bulaşan Cisse kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu: 2-0.

45+4. dakikada Galatasaray farkı bire indirdi. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Belhanda pasını daha uygun durumdaki Adem Büyük ile buluşturdu. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda top ağlara gitti: 2-1. Aytemiz Alanyaspor Galatasaray karşısında ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan Galatasaray, Younes Belhanda ile rakip kalede gol aradı ancak sarı kırmızılılar, aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın 89. dakikasında Anastasios Bakasetas, Aytemiz Alanyaspor’u 3-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın 88. dakikasında Cisse’nin yerine oyuna giren Mustafa Pektemek, oyuna girdikten iki dakika sonra 90. dakikada maçın skorunu belirleyen golü attı: 4-1

Bu sonuçla puanını 51’e çıkartan Aytemiz Alanyaspor beşinci sıraya yükselirken, 52 puanda kalan Galatasaray’ın matematiksel olarak ilk 2’ye girme şansı kalmadı.

Aytemiz Alanyaspor: 4 – Galatasaray: 1

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, N’Sakala, Ceyhun Gülselam, Salih Uçan (Dk. 57 Siopis), Efecan Karaca (Dk. 71 Emircan Altıntaş), Bakasetas, Onur Bulut (Dk. 57 Junior Fernandes), Cisse (Dk. 88 Mustafa Pektemek)

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano (Dk. 80 Şener Özbayraklı), Donk, Marcao, Linnes, Seri, Taylan Antalyalı, Belhanda, Emre Akbaba, Ömer Bayram (Dk. 80 Jimmy Durmaz) ve Adem Büyük

Sarı kart: Dk. 77 Ceyhun Gülselam (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 90 Belhanda (Galatasaray)

Goller: Dk. 43 ve 45+3 Cisse, Dk. 89 Bakasetas, Dk. 90+5 Mustafa Pektemek (Aytemiz Alanyaspor), 45+4 Adem Büyük (Galatasaray)

Editör: TE Bilisim