Mucize Doktor oyuncu kadrsou dizinin en çok araştırılan detaylarından biri. Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor bu akşam 23. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Nazlı’dan beklediği cevabı alan Ali Vefa’nın bundan sonra ne yapacağı merak ediliyor. Öte yandan Kıvılcım’ın devreye aldığı sinsi planları Beliz’in oldukça canını yakacak. Taner Ölmez, reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Özge Özder ve daha birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Mucize Doktor dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekildiği yer olan Berhayat Hastanesi hakkında izleyiciler bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Mucize Doktor oyuncuları kimler? İşte Mucize Doktor konusu, oyuncuları ve çekim yeri hakkında tüm merak edilenler…

Mucize Doktor oyuncuları kimler? İşte Mucize Doktor konusu, oyuncuları ve çekim yeri…

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesindeki VM Medical Park hastanesi’nde çekimleri gerçekleştirilen Mucize Doktor dizisi; taşrada dünyaya gelen ve hastalığı nedeniyle babası tarafından şiddet görüp terk edilerek bakım evlerinde büyümesinin ardından, en büyük hayali olan cerrah olma yolunda tüm engelleri aşmak için elinden geleni gösteren otistik savant sendromlu Doktor Ali Vefa’nın hayatını anlatıyor.

İşte Mucize Doktor dizisinin başarılı oyuncu kadrosu;

Doktor Ali Vefa (Taner Ölmez) Doktor Ferman (Onur Tuna) Doktor Nazlı (Sinem Ünsal) Beliz (Hazal Türesan) Kıvılcım (Özge Özder) Doktor Tanju (Murat Aygen) Doktor Demir (Fırat Altınmeşe) Hemşire Açelya (Hayal Köseoğlu) Başheşire Selvi (Bihter Dinçel) Hemşire Güneş (Korhan Herduran) Doktor Adil (Reha Özcan)

Editör: TE Bilisim