FenerbahçeAnkaragücü maçının muhtemel 11’leri sporseverler tarafından araştırılıyor. Fenerbahçe, sahasında Ankaragücü’nü konuk ediyor. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek. İşte Fenerbahçe – Ankaragücü maçının muhtemel 11’leri

FENERBAHÇE – ANKARAGÜCÜ MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ

Ligde son 4 maçını kazanan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda adını çeyrek finale yazdıran sarı-lacivertliler, başkent temsilcisine karşı sahaya moralli çıkıyor. Haftaya 35 puan ve averajla ikinci sırada giren Erol Bulut’un öğrencileri, rakibini mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Ankaragücü ise geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı ve haftaya 15 puanla girdi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş, Diego Perotti, Tolga Ciğerci, Gökhan Gönül ve Sadık Çiftpınar’ın yanı sıra cezalı durumdaki Mert Hakan Yandaş ve Caner Erkin takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıklarını yeni atlatan Jose Sosa ve Kemal Ademi’nin durumu maç saatinde belli olacak.

Ankaragücü’nde ise sakatlıkları devam eden Michal Pazdan, Emre Güral, Stelios Kitsiou ve Ante Kulusic forma giyemeyecek.

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Lemos, Tisserand, Novak, Gustavo, Ozan, Pelkas, Ferdi, Valencia, Thiam

Ankaragücü: Ricardo, Sarlija, Atakan, Erdi, Atila, Diousse, Lukasik, Lobzhanidze, Endri Çekiçi, Bolingi, Börven

Editör: TE Bilisim