TV8’de yayınlanan Survivor heyecanında finale doğru giderken yarışmacılar tüm yeteneklerini sergileyerek izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Yarışmacıların boy-yaş-meslek-memleket bilgileri ve hayat hikayeleri sıkça araştırılıyor. Survivor 2020’nin sevilen karakterlerinden biri olan Sadık Ardahan Uzknabşa’ı destekleyen takipçiler de yarışmacı hakkında detaylı bilgi edinmek istiyor. Peki, Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş nereli, kimdir, yaşı-boyu kaç ve ne iş yapıyor? Merak edilen bilgiler haber detayında.

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş nereli, kimdir, yaşı-boyu kaç ve Survivor Ardahan ne iş yapıyor?

Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan’ın boyu kaç, nereli ve kaç yaşında; Survivor 2020 katılımcılarından Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 senesinde Ardahan‘da dünyaya geldi. Sadık Ardahan Uzkanbaş halihazırda Adana’da ikamet etmektedir.

Ardahan Uzkanbaş kimdir, ne iş yapıyor; Ardahan Uzkanbaş kendisini; ‘Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum.‘ sözleriyle ifade ediyor.

İşte Ardahan Uzkanbaş’ın Acun Ilıcalı’yı kahkahaya boğduğu anlar!..İZLE!

Şu anki hayallerinden birini gerçekleştirdiği, 2020 Survivor’da olduğu için kendisini ‘oldukça şanslı’ hissettiğini belirten Survivor Ardahan, ‘Hayallerime bir adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.’ şeklinde konuşmuştu. Ardahan esprili tavırlarıyla milyonların gönlünü fethetmeyi başardı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş;

”Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.”

Survivor Ardahan’ın sportif faaliyetleri; 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giydi. Birtakım sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte vatani görevini yerine getirdi.

Ardından 2 yıl Dubai’de ilk yurtdışı tecrübesini yaşayan Uzkanbaş, Türkiye’ye döndüğünde bir müddet yeniden sporla meşgul oldu. Sonrasında Kazakistan’a giderek 6 yıl orada yaşayan Uzkanbaş şimdilerde Survivor 2020’de zorlu mücadelesini veriyor.

Survivor Ardahan kimdir kaç yaşında sorusu hakkında kısa bir özetin ardından Ardahan’ın boyu kaç sorusuyla alakalı net bilgi bulunmadığını belirtmek isteriz.

Editör: TE Bilisim