Her hafta Salı akşamları saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümde neleri olacağı merak konusu olurken, dizi severleri dizinin nerede çekildiğini merak edip araştırmaya başladı. Her hafta yayınlandığı gün izlenme rekorları kırsan dizinin konusu büyük beğeni topluyor. Peki, Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı taksimde mi çekiliyor? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

MASUMLAR APARTMANI DİZİ KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Dizi her hafta TRT 1 kanalında her salı saat 20.00 yayınlanmaktadır.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR? MASUMLAR APARTMANI TAKSİMDE Mİ ÇEKİLİYOR?

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’ın yaptığı dram türündeki Türk televizyon dizisi Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanmıştır.

Çekimleri Beyoğlu’nda gerçekleşen Masumlar Apartmanı’nın çekildiği binada daha önce Şahsiyet dizsinin çekildiği söyleniyor.

Editör: TE Bilisim