TV8’in soluksuz olarak izlenen yarışması Survivor’da heyecan fırtınası devam ediyor. Adadaki amansız mücadelenin azimli yarışmacıları arasındaki kıran kırana mücadele hız kesmeden devam ediyor! Bazen yaptıkları açıklamalarla bazense performansları ile gündem olan yarışmacıların özel hayatları ve kişisel bilgileri, boy-yaş-meslek-memleket gibi detaylar araştırılıyor. Bu isimler arasında Survivor Evrim Keklik’te yer alıyor. Bir izleyici “Survivor Evrim nereli, boyu kaç? Evrim Keklik kaç yaşında, ne iş yapıyor?” gibi sorunların cevabını merak ediyor. Peki Survivor Evrim nereli, boyu kaç? Evrim Keklik kaç yaşında, ne iş yapıyor? Yarışmacı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında…

SURVİVOR EVRİM NERELİ, BOYU KAÇ? EVRİM KEKLİK KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Aslen Çankırılı olan Survivor 2020 Gönüllüler takımı yarışmacısı Evrim Keklik, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 29 yaşındaki başarılı yarışmacının boyu 1,67 cm’dir.

Evrim Keklik sportif faaliyetleri ve mesleği; İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başlayan Survivor Evrim, 10 yıl boyunca voleybol kariyerini devam ettirdi.

Ardından Galatasaray voleybol takımına transfer olan Evrim Keklik daha sonra Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında forma giydi.

Yaşadığı omuz sakatlığının tedavisinin uzun sürmesiyle voleybola ara vermek zorunda kalan Keklik, bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimine devam etti.

Üniversitede 4 sene yüzen ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Keklik, 7 yıl süren üniversite eğitiminin ardından 2017’de ailesinin yanına; İstanbul’a geri döndü ve sualtı hokeyine başladı.

1 yıldır sualtı hokeyiyle ilgilenmekte olan Survivor 2020 Evrim Keklik, bir spor kulübünde bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğünü sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim