Yapımcı Mehmet Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kuruluş Osman dizisi yeni fragmanın bu akşam yayınlanacağını söyledi. Bozdağ’nın yaptığı açıklamaya göre, Kuruluş Osman dizisi yeni fragman 23 Ekim yami bu akşam saat 21.44’de ATV ekranlarında yayınlanacak! Ekranlara gelecek olan Kuruluş Osman 2. fragmanı sonrası yeni oyuncuları da görme ihtimali doğuyor. Peki, bilinen Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosu kimler?

Kuruluş Osman oyuncu kadrosu

Başrol oyuncusu ve Osman Gazi’ye hayat verecek olan Burak Özçivit haricinde henüz Kuruluş Osman dizisinde yer alacak oyuncu kadrosu açıklanmadı. Oyuncu kadrosuna dair bilgiler sır gibi saklanan Kuruluş Osman’a dair ilk görüntüler geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisinin ilk fragmanı, 9 Ekim akşamı izleyicisiyle buluşmuştu. Dizinin ilk bölüm fragmanının ardından yayın tarihine dair ise herhangi bir bilgi verilmemişti. Dizinin ilk bölümünün herhangi bir aksaklık olmaması halinde 21-27 Ekim haftasında yayında olması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

TRT 1 ekranlarında çarşamba günü geleneğine sahip olan dizinin, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanması dolayısıyla farklı bir gün belirleyeceği düşünülüyordu. Salı günleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, çarşamba günleri Sen Anlat Karadeniz, perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova, cuma günleri ise Hercai dizisinin yayınlandığı ATV’de, dizinin boş olan pazartesi günleri yayınlanması bekleniyordu.

Ancak, çarşamba günleri yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin final kararı almasının ardından, Kuruluş Osman için bu günün seçilecei düşünülüyor.

Editör: TE Bilisim