Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 33. bölümü bu akşam canlı yayında ekranlarda olacak. Sancar’ın büyük umutlarla beklediği bebek artık yoktur. Sancar bu gerçekle başetmeye çalışırken onu bu zor durumdan kurtaran yine Kızı Melek ve sevdası Nare olacaktır. Sefirin Kızı canlı izlemek ve yeni bölümdeki gelişmeleri takip etmek için Sefirin Kızı 33. bölüm canlı izle! Star Tv Sefirin Kızı 33. yeni bölüm izleme bilgileri metnin devamında…

Sefirin Kızı 33. bölüm canlı izle! Star Tv Sefirin Kızı 33. yeni bölüm izle!

Sefirin Kızı 33. bölüm özeti!

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerinde yer aldığı iddialı dizinin takipçileri Sefirin Kızı 33. bölüm canlı izle! Star Tv Sefirin Kızı 33. yeni bölüm izleme detaylarını araştırırken yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Biricik kızı Melek’in bebekliğini göremeyen Sancar’ın umutlarını bağladığı bebek, onun hiç haberi olmadan, yasını bile tutamadan yitip gitmiştir. Sancar, bu gerçekle başetmekte çok zorlanır ama yaşadığı boşluktan onu çıkaran yine Melek olur. Melek ve Nare bütün sevgileriyle Sancar’ı sararlar.

Nare, dost bildiği Sahra’nın Akın’ın kardeşi çıkmasıyla çok sarsılır ama her zamanki gibi kendisini bir kenara koyarak, ayrılmalarına rağmen Sancar’ın derdiyle hemhal olur.

Sancar, Menekşe’ye ve Sahra’ya cezalarını keser ve Kahraman’la karşı karşıya kalır. Ancak bu sefer Kahraman’ın ona keseceği bir ceza vardır; sadıçların altından kalkamayacakları bir ceza…

Gediz ise, bir yandan Sancar’a yaptıklarının pişmanlığını yaşarken bir yandan da kendisini yine onun karşısında bulur. Çünkü Sancar Sahra’ya, Sahra’nın dayanamayacağı bir ceza vermiştir!

Gediz, bu karanlık günlerinde tutunduğu Sahra’yı kurtarmak için canını dişine takar ama sonunda çok büyük bir seçim yapmak zorunda kalır. Sancar’ın canı mı, Sahra’nın canı mı?

Sefirin Kızı 32. bölüm tamamını izlemek için buraya tıklayınız!

Editör: TE Bilisim