Emekli promosyonlarıyla ilgi yeni açıklamalar arka arakaya geliyor. 2017 yılında imzalanan promosyon sözleşmeleri Mart ayına girilmesiyle birlikte sona erdi. Hatırlanacağı üzere mevcut bankada bulunmadan önce promosyon anlaşması yapıldıysa ve en az 3 yıl dolmadıysa başka bankaya geçiş yapılamıyor. Maaşlarını başka bankalara taşımak isteyen vatandaşlar ise özellikle en çok promosyon veren bankaları araştırıyor. ING Bank, QNB Finansbank, TEB, Şekerbank gibi bazı bankalar yeni promosyon oranlarını açıklarken, Halkbank’ta promosyon ücretini açıkladı. Peki Halkbank emekli promosyonu ne kadar ve nasıl alınır? Halkbank emekli promosyonu ücreti başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR VE NASIL ALINIR?

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla alan veya maaşını Halkbank’a transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Halkbank’a transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Halkbank’a yatması akabinde promosyon ödemesi alabilecektir.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU ÜCRETİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattından ve Halkbank İnternet Şubesi’nden yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim