ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, faili meçhul cinayetlerin peşini bırakmıyor. Müge Anlı ve ekibi birçok, faili meçhul cinayeti gün yüzüne çıkartırken kaybolmuş vatandaşları da ailelerine kavuşturuyor. Burhan Aykurt’un cinayetinin peşini Müge Anlı ve ekibi, bırakmıyor. Programı izleyen birçok vatandaş “Burhan Aykurt’un katili kim çıktı?” sorusunun cevabını merak ediyor. Abisi Mahmut Aykurt bugün yayına gelmezken, Müge Anlı son dakika açıklaması merak konusu oldu. Peki Burhan Aykurt’un katili kim çıktı? Burhan Aykurt ile ilgili son gelişmeler!

Burhan Aykurt’un katili kim çıktı? Burhan Aykurt ile ilgili son gelişmeler!

Programda ağabeyi Mahmut Aykurt’un çelişki konuşmaları Müge Anlı’da şüphe uyandırdı. Müge Anlı’nın “İzmir’de kardeşinin yaşıtlarında bir ceset bulunmuş gidip baktın mı?” sorusuna ağabey Aykurt, bulunan cesetleri sosyal medyadan takip ettiğini açıkladı. Öte yandan Mahmut Aykurt’un yanlış ihbarlarla arama çalışmalarını engellediği de gelen iddialar arasında yer aldı.

Programın devam eden sürelerinde Mahmut Aykurt’un gizemli bir kişi tarafından arandığını ve bu kişinin “Kardeşini öldürüp attık” dediğini iddia etmesi Müge Anlı dahil herkeste şok etti.

Uzun süredir kayıp olan Burhan Aykurt’un abisi Mahmut Aykurt; “yolumu kesen araç hikayesini ben uydurdum” diyerek gerçekleri itiraf etti. Müge Anlı ve stüdyodaki seyirciler ağabey Mahmut Aykurt’a tepki gösterdi; böylelikle ağabeyin yalan ifadesi soruşturmayı yanlış yönlendirdi. 29 Kasım 2018’de ortadan kaybolan Burhan Aykurt’un cinayet kurban gittiğinden şüpheleniyor.

Mahmut Aykurt; uydurduğu hikaye ile babasının hüngür hüngür ağlamasına neden olmuştu. Anlattığı hikayede “bir araba yolda önümü kesti, kardeşimi boğarak öldürdüklerini söyledi sonra da gitti.” demişti.

“BABAMI DOLANDIRDI”

Bankalara çok fazla borcu olduğu bilinen ve farklı sosyal medya hesapları açarak kendisini farkı bir şekilde tanıtan Mahmur Aykurt hakkında hırsızlık ve dolandırıcılık gibi pek çok iddia da gündeme gelmişti. Hırsızlık olayını kabul eden Mahmut bey diğer iddilaarı reddetti. Hırsılıktan olan borcunu ise kaybolan kardeşi Burhan Aykurt kredi çekerek ödemişti

Kardeşinin kaybında parmağı olduğu iddia edilen Mahmut Akyurt’un akrabası Şaban Kılıçaslan, “Mahmut babamı emekli edeceğim diyerek dolandırdı. 22 bin lira kredi çekip kardeşi Burhan’a ödetti” dedi. Son olarak Mahmut Aykurt, programa çıkmama kararı almıştı.

“BURHAN DEFİNE İÇİN BENİ ÇAĞIRDI SONRA…”

Burhan Aykurt’un eniştesi Mustafa Varlı, “Burhan’ı en son 2018’in Kasım’ında gördüm. Çay içerken ‘para yetmiyor. Büyük hedeflerimiz var, çok para lazım’ dedi. İzmir Bergama’da arkadaşları tarihi eser için kazısı yapıyormuş. Ben de işsizdim. ‘gel enişte beraber gidelim’ dedi. Ben de kabul etmedim. O ‘ben gideceğim’ diyordu. Ondan 1 hafta sonra da kaybolduğu haberini aldık. Kazı yaparken çıkardıklarını çıkardılar çıkartamadıklarını bıraktılar sonra da Burhan’ı malzemelerle birlikte gömdüler diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

15 AY SONRA CESEDİ BULUNDU

2020 Şubat ayında Muğla’nın Fethiye ilçesinde, bir çoban hayvanlarını otlattığı sırada erkek cesedi buldu. Jandarma yaptığı incelemede cesedin, Müge Anlı programına da konu olan, “İzmir’e gideceğim” diyerek evden ayrılan ve 15 aydır kayıp olan Burhan Aykurt’a (35) ait olduğu tespit edildi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede cesedin üzerinde 15 aydır kayıp olan Burhan Aykurt’a ait kimlik buldu. Akkurt’a ait olduğu belirlenen ceset, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. Burhan Aykurt’un katili henüz bulunamadı.

Editör: TE Bilisim