Televizyon ekranlarının efsaneleşme yolunda ilerleyen ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışma programı tüm heyecanıyla devam ediyor. Milyonları ekranlara kilitleyen yarışma programı bu geceye de damga vurdu. Survivor’da bugün eleme var mı? 12 Temmuz Survivor’da canlı yayında eleme olacak mı? sorusu Survivor severler tarafından araştırılıyor. Peki, Survivor’da bugün eleme var mı? 12 Temmuz Survivor’da canlı yayında eleme olacak mı? işte detaylar…

SURVİVOR’DA BUGÜN ELEME VAR MI? 12 TEMMUZ SURVİVOR’DA CANLI YAYINDA ELEME OLACAK MI?

Ünlüler – Gönüllüler formatında yayınlanan Survivor 2020 hafta içi hergün ekrana geliyor. Büyük bir heyecan ve ilgiyle takip edilen yarışmanın finali ise şimdiden merak uyandırıyor. Peki Survivor’da bugün eleme var mı? 12 Temmuz Survivor’da canlı yayında eleme olacak mı? Bu sorunun yanıtı ilerleyen dakikalarda haberimizde olacak.

13-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan büyük finale hangi yarışmacıların gideceği merak konusu oldu.

Bu akşam yayınlanan Survivor’da Yasin, Barış ve Berkan’dan biri elenecek.

12 TEMMUZ SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

11 Temmuz Survivor kim elendi, kim gitti sorusunun yanıtı birazdan belli olacak. Acun Ilıcalı yarışmaya veda eden ismi Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan canlı yayında duyuracak.

9 TEMMUZ SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Dokunulmazlık oyununu kazanan Berkan, dün akşam Cemal Can’ın dün akşam aday gösterdiği Elif’in ardından Cemal Can’ın ismini verdi. Böylece oylama sonucunda adaya veda eden isim ve son 4’e kalan yarışmacılar belli oldu. Acun Ilıcalı bu akşam adaya veda eden ismin ELİF olduğunu açıkladı.

Dün akşam oynanan yarı final dokunulmazlık oyununda Cemal Can finale yükselen isim olmuştu.

Editör: TE Bilisim