MasterChef 2020 Türkiye yarışması, katılımcıların kıyasıya mücadelesiyle sürüyor. Mutfaktaki hünerleriyle öne çıkan yarışmacıların mesleki kariyerleri, çalıştıkları restoranlar en çok araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Bunun yanında biyografi bilgileri, memleket ve özel yetenekleri gibi detaylar da merak ediliyor. Peki, MasterChef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu hangi restoranda çalışıyor, nereli, Instagram adresi nedir? Detaylı bilgiye haberimizden erişebilirsiniz.

MasterChef Barbaros kimdir? Barbaros Yoloğlu hangi restoranda çalışıyor, nereli, Instagram adresi nedir?

Yarışmacılara zaman zaman yardımcı olan Barbaros Yoloğlu, ‘ Benim yaptığım yardımları herkes zannetmesin ki yardım ediyorum. İstemediğim biri varsa, yanlış da yönlendirebilirim. Strateji gerektiren bir yer. Ona göre gardınızı alın’ diyerek dikkatleri üzerine toplamıştı. İşte yarışmacının hayatı…

Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gelmiştir. 26 yaşındaki Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapıyor. Mutfakta et ürünleri konusunda çok daha iyi olduğunu söyleyen yarışmacı her konuda iyi olduğunu vurguladı.

Final turunda ikinci grupta yer alan MasterChef Barbaros Yoloğlu, ilk karşılaşmayı kazanan 9. yarışmacı olmuştu.

MasterChef Barbaros’un Instagram adresi; @barbarosyologlu

Yarışmacının Instagram’da 59 binden fazla takipçisi bulunuyor. Barbaros Yoloğlu ise 427 kişiyi takip ediyor.

Editör: TE Bilisim