Beşiktaş’ın 2016 yaz dönemi transfer sezonunda Benfica’dan 2 yıllığına kiraladığı ve kısa süre içinde Siyah-Beyazlıların efsaneleri arasında yer alan Anderson Talisca’dan çok konuşulacak bir paylaşım yapıldı. Brezilyalı 10 numara yaptığı paylaşımda ‘yakında birlikteyiz’ ifadelerini kullanırken Aboubakar’la birlikte Beşiktaş’taki günlerinden bir kare ve kartal emojisine yer verdi. Bu gelişmenin ardından taraftarlar Talisca Beşiktaş’a gelecek mi? Talisca Beşiktaş’a mı transfer oluyor? Gibi soruları sıkça araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

TALİSCA BEŞİKTAŞ’A GELECEK Mİ? TALİSCA BEŞİKTAŞ’A MI TRANSFER OLUYOR?

Süper Lig’de üst üste 3 galibiyet alarak zirve iddiasını ortaya koyan Beşiktaş, lider Alanya karşısında 2-1’lik skorla kaybederken, etkisiz futbolu oyunun iki yönündeki istatiklere yansıdı. Kilit açacak rolü üstlenmesi beklenen Adem Ljajic’in uzun süredir futbola uzak kalmasının ardından Ahmet Nur Çebi ve ekibi düğmeye bastı.

SERGEN YALÇIN TRANSFER İSTİYOR

Sergen Yalçın şampiyonluk için takıma takviyeler yapılması gerektiğini savunurken transferde öncelik 10 numara pozisyonu için olacak. Devre arasından Adem Ljajic’in gönderilmesi beklenirken gözler Talisca’ya çevrildi. Yıldız futbolcunun Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Siyah Beyazlı yönetim ise Brezilyalı yıldızı 1 yıllık kiralamak istiyor. Fakat konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmazken Talisca’nın yaptığı paylaşım transferin bittiği yönünde….

Adem Ljajic gidiyor Anderson Talisca’dan geliyor!

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim