Koronavirüs (coronavirus) sebebiyle büyük gelir kaybına uğrayan kulüpler gelecek sezon için transfer konusunda kısıtlı imkanlarla hareket etme çabasında. Bu kulüaplerden biri olan Galatasaray’ın şimdiden kaliteli yerli futbolcu arayışına çıktığı, Fatih Terim’in Mert Hakan’dan sonra Bursaspor’da oynayan Burak Kapacak’a imza attırmaya çalıştığı belirtildi.

ALBAYRAK DEVREDE

Gelecek vadeden, potansiyeli yüksek, maliyeti düşük isimlerle görüşmelere hazırlanan Galatasaray’ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu istediği, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın Bursapor Başkanı Mesut Mestan’la görüşmelere başladığı kaydedildi.

Sağ bek, sağ ön ve orta sahada oynama becerisine sahip olan Burak’ın stiline hayran kalan Terim’in 99 doğumlu futbolcuyu kesinlikle kadrosunda görmek istediği belirtilirken, Bursaspor’un kalan maçların oynanmasının ardından ligdeki durumuna göre Burak transferini ele alacağı bilgisi geldi.

18 MAÇTA 7 ASİSTİ VAR

Ligde 18 maçta 7 asist yapan Burak Kapacak, alt yaş kategorilerinde Milli Takım forması da giyiyor. Oyuncunun mevkisi ve fizik yapısının yanı sıra stiliyle de Belçikalı ünlü futbolcu Kevin De Bruyne’ü anımsatması hayli dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilisim