Kanal D yeni yapımlarından biri olan Yeni Hayat dizisi heyecan verici yeni bölümleriyle seyircisi ile buluşuyor. Son bölümlerde istenilen reytingi alamadığı için final yapılacağı iddia edilen Yeni Hayat dizisi 6. bölümünde, Yasemin bambaşka bir olayla sarsılır. Polislerin bulduğu ipucu Yasemin’i daha da tehlikeli bir noktaya getirmiştir. Diziyi internet üzerinden izlemek isteyen seyirciler, Yeni Hayat yeni bölüm canlı izlemek istiyor. Kanal D canlı yayınında Yeni Hayat 6. bölüm izlemek için detaylı bilgileri haberimizde yer alıyor.

YENİ HAYAT 6.  BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasemin’in yaşadığı şiddetten kaçıp yeni bir hayata ulaşma çabası bir trajediyle sonuçlanmıştır. Timur giderek daha tehlikeli bir insan haline mi gelmektedir? Kafasındaki kuşkular, bir yandan vicdan onu Adem’le başka bir planın içine savurur. Adem ona yardım edecektir. Eğer dediklerini yaparsa Yasemin özgürlüğüne Timur da hak ettiği cezayı çekmek için adalete teslim edilecektir.

Ancak ikisinin sık sık yan yana gelmesi Nevin’in de dikkatini çekmektedir. İçine düştüğü şüphe Nevin’e belki de hayatının bir diğer hatasını yaptıracaktır. Üstelik Adem’den saklaması gereken sır her geçen gün daha fazla hayatını alt üst ederken. Tüm bunlar olurken Yasemin bambaşka bir olayla sarsılır. Polislerin bulduğu ipucu Yasemin’i daha da tehlikeli bir noktaya getirmiştir. Adem bir kez daha onu koruyabilecek midir?

YENİ HAYAT 6. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim