Kendisinden iş istemeye gelen Z. Y. isimli kadına tecavüz ettiği, özel görüntülerini çekip şantajda bulunduğu iddia edilen Didim belediye başkanı Ahmet Deniz Atabay bu sabah gözaltına alındığı iddia edildi. Sabah’ın haberine göre CHP’li Başkanın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı iddia edildi.

ATABAY: TUTUKLANMADIM

Ancak Atabay, hakkında ortaya atılan ‘tutuklandı’ iddialarına sert tepki gösterdi. Görevinin başında olduğunu belirten Başkan Atabay haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

DİDİM HALKI TEPKİLİ

Buna karşın Didimliler Atabay’a tepki gösterdi. İşletme sahibi Vedat Borulday, “20 yıldır turizmciyim. Didim turizmini kalkındırmak için ne kadar temiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Devlet adına görev yaptıkları koltuğu kötü amaçlarını alet etmeleri iğrenç bir şey. İş başvurusu yapan kadını alıp bağ evine götürüp orada istismar etmeleri büyük bir ahlaksızlık. Demek ki belediyeden içeri giren her kadına bu gözle bakıyorlar. Bu sapıklıktır. Bu şekilde bir kadını istismar edebilecek karakterde olan biri idare ve yönetim anlamında neler yapar kamuoyunun takdirine bırakmak lazım. Ayrıca Didim’in isminin böyle istismarla anılmasına neden olmak da suçtur. Cezalandırılmaları şart” dedi.

Editör: TE Bilisim