Yönetmenliğini Kartal Tibet’in yapığı Aziz Nesin’in aynı adlı romanından beyaz perdeye aktarılan Gol Kralı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.  Filmin başrollerinde Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu yer alıyor. Gol Kralı’nın Sevim Ferferik’i Suna Yıldızoğlu’nun son halini görenler şaşırdı! Merak edilen haberde…

Gol Kralı filminde sevgilisine kendisini beğendirmek için futbolcu olmaya uğraşan Sait’in yaşadığı komik olaylar anlatılıyor.

Yılların eskitemediği filmlerden olan Gol Kralı halen televizyon ekranlarında gösterildiğinde ilgi görüyor. İşte Gol Kralı filminin çekim tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu…

Yönetmen koltuğunda Kartal Tibet’in oturduğu Gol Kralı filmindeki sarışın güzel Suna Yıldızoğlu şu an 65 yaşında… Kendisi gibi oyuncu olmayı tercih eden kızı Yasemin Allen ise annesinin izinden gidiyor… 65 yaşındaki Suna Yıldızoğlu’nun son hali ise adeta yıllara meydan okuyor.

Gol Kralı filminde Kemal Sunal ile başrol paylaşan Suna Yıldızoğlu, son haliyle herkesi şaşırtmayı başardı. 65 yaşındaki Yeşilçam oyuncusunun şimdiki hayatını merak eden bazı sosyal medya kullanıcıları, oyuncu Yasemin Allen’ın Suna Yıldızoğlu’nun kızı olduğunu öğrenince bir kez daha şaşırdı.

GOL KRALI FİLMİ KONUSU

Taşralı saf ve temiz yürekli genç Sait Sarıoğlu, sokakta gezdiği sırada ansızın hayatının aşkını görür. Taşralı genç futbol hastası bir kız olan Sevim Ferferik’e aşık olmuştur. Sevim ve ailesi de zengin ve eğlenceli bir koca adayı buldukları için çok mutludur. Nişanlanan aşıkların arasına futbol girer. Sait, bu süre içinde futbolcu olmaya karar verir. Sevim’in gözüne girmek için başarılı bir futbolcu olmaya karar verir. Gözlerindeki bozukluğa rağmen futbolcu olmayı kafasına koyar ve bu uğurda gol kralı seçilir.

GOL KRALI OYUNCULARI

Kemal Sunal Sait Sarıoğlu

Suna Yıldızoğlu Sevim Ferferik

Suzan Avcı Meçhure

Gülnur Akay Hemşire Hacer

Reha Yurdakul Hasip Ferferik

Hüseyin Kutman Hündar Dubara

Mürüvvet Sim Mademoiselle Angel

Gölge Başar İspanyol Aysel

Mete Sezer Antrenör Tomson

Yavuz Şimşek Duvar Ahmet

Editör: TE Bilisim