Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini anlatan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Her Çarşamba yeni bölümüyle ekranlara gelen Kuruluş Osman son bölümde, Moğollar’dan kaçarken yaralanan Osman Bey, gördüğü rüyanın ardından Şeyh Edebalı’nın manevi desteğini alarak tüm cephe olarak hürriyet mücadelesini başlatıyor. Osman Bey ile Bala Hatun arasında sürpriz gelişme yaşandı. Kuruluş Osman tamamını izlemek isteyenler ATV ile Kuruluş Osman 22. bölüm tek parça izlemek için 20 Mayıs Çarşamba tarihli yayın bilgilerini araştırıyor. Merak edilen ayrıntılar haberimizde…

KURULUŞ OSMAN 22. YENİ BÖLÜM ÖZETİ (20 MAYIS ÇARŞAMBA)

Moğollar’dan kaçarken yaralanan Osman Bey, gördüğü rüyanın ardından Şeyh Edebalı’nın manevi desteğini alarak tüm cephe olarak hürriyet mücadelesini başlatıyor. Osman Bey, Dündar-Alişar ittifakının planına nasıl karşılık verecek. Osman ve Bala Hatun arasındaki sürpriz gelişme ne olacak?

Dündar, Kayı Obası’nda planladığı darbe başarılı olacak mı? Osman Bey ve alplerinin Balgay ve Moğollara karşı hamlesi ne olacak? Alişar’la evlenen Aygül, Osman Bey’den intikam almak için neler yapacak?

Kuruluş (Diriliş) Osman 22. bölümde, Osman Bey ile Bala Hatun Şeyh Edebali’nin izniyle nikahlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 22. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim