Açıköğretim Lisesi (AÖL)’de eğitimini sürdüren öğrencilerin 1. dönem sınav heyecanı bugün de devam ediyor. 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen sınavların ilki dün yapıldı. 3 oturum halinde uygulanan sınavlar kaç saat sürecek? AÖL sınavları kaçta başlayıp kaçta bitecek konusu sık sık araştırılıyor. AÖL öğrencileri sınav sürelerini öğrenmek için 7-8 Aralık AÖL sınavları kaçta başlayıp kaçta bitecek? sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, AÖL sınavları kaçta başlayıp kaçta bitecek? İşte 7-8 Aralık  AÖL sınav saatleri

7-8 Aralık AÖL sınavları kaçta başlayıp kaçta bitecek? AÖL sınav saatleri…

Sınavlar için her oturumda adaylara toplam 150 dakika verilecek. 7-8 Aralık AÖL sınav giriş saatleri şöyle;

07 Aralık 2019 Cumartesi 

AÖL 1. Dönem ilk sınavı saat 9.30’da başlayacak.

 AÖL 1. Dönem öğle sonu sınavı saat 14.00’da başlayacak.

 08 Aralık 2019 Pazar

AÖL 1. Dönem son oturum sınavı Saat 09.30’da başlayacak.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Aşağıdaki linke tıklayarak, AÖL sınav giriş yerleri belgenize ulaşabilirsiniz.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV GÜNÜ HANGİ BELGELER BULUNDURULMALI?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır. Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı da unutmayınız.

YANLIŞ CEVAP DOĞRULARI ETKİLER Mİ?

Hayır. AÖL sınavlarında yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemez. Diğer bir ifade ile yanlış cevaplar doğru cevapları götürmüyor.

Editör: TE Bilisim