Muğla’da sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, süreçle alakalı gelişmeleri yakından takip ediyor. İçişleri Bakanlığı genel yayınlarken 7 büyükşehirin sokağa çıkma yasağında muaf tutulacağını açıkladı. Ayrıca bu illerde şehirler arası seyahat kısıtlaması da uygulanmayacak. Peki Muğla’da haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı açıklandı. Konuyla ilişkin detaylar haberimizde…

MUĞLA’DA HAFTASONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLANDI

Şehir arası seyahat genelgesi kapsamında daha önce seyahat kısıtlaması kaldırılan Muğla, Aydın, Erzurum, Mersin, Malatya ve Antalya’da sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırıldı. 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin illere genelge gönderdi. Bu iller arasında Malatya, Aydın, Erzurum, Mersin, Muğla ve Antalya yer almadı.

Genelge göre; 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

Editör: TE Bilisim