Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 550. son bölümüyle 1 Mayıs Cuma akşamı izleyici karşısındaydı. Koronavirüs nedeniyle yayına ara veren dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde ekip, intikam yemini eden Kadrinin hedefindeki Cemal’i korumanın yollarını aramaktadır. Arkak sokaklar son bölüm izlemek isteyen takipçiler internetten aramalarını sürdürüyor. Ekibin yeni maceralarını öğrenmek için Arka Sokaklar son bölüm izle FULL! Kanal D ile Arka Sokaklar 550. son bölüm izle! (1 Mayıs Cuma) yayın bilgileri haber detayında!..

KANAL D ARKA SOKAKLAR SON 550. BÖLÜM ÖZETİ (1 Mayıs Cuma)

1 Mayıs 2020 Cuma akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen Arka Sokaklar yeni bölümde ekip, Kadri’nin hedefindeki Cemal’i korumak için çare arar!

Nükhet, Cemal’in itirafının ardından soluğu Kadri’nin evinde alır. Kadri’ye, Cemal’in, oğullarının katili olduğunu söyler. Kadri, intikam yemini eder ve Cemal’i öldürmek için plan yapmaya koyulur.

Kadri, emniyette kendilerine çalışan polis memurunu kullanarak Cemal’e yanlış bir bilgi iletir. Yanında Ezgi ve Hakan olmak üzere adresi kontrole giden Cemal, Kadri ve adamlarının tuzağına düşer.

Büyük çatışmanın ardından olay yerine gelen ekibin kalanı, onları bu cendereden kurtarabilecek mi? Hayatı tehlikede olan Cemal’i kurtarmak için Rıza Baba ne yapacak?

Tüm gelişmeler, Arka Sokaklar 550. son bölümde!..

Kanal D ile Arka Sokaklar 550. bölüm izle

Editör: TE Bilisim