Müge Anlı Çatalca cinayeti ne oldu? Müge Anlı Osman Gül cinayeti çözüldü mü? ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Çözdüğü olaylarla adından çokça söz ettiren Müge Anlı’nın bugün işlediği konuların arasında yeniden Çatalca cinayeti oldu. Vatandaşların sıkça Müge Anlı Çatalca cinayeti ne oldu ve Osman Gül cinayeti çözüldü mü sorularını araştırınca haberimizi derledik. Peki, Müge Anlı Çatalca cinayeti ne oldu? Müge Anlı Osman Gül cinayeti çözüldü mü? İşte tüm detaylar…

MÜGE ANLI ÇATALCA CİNAYETİ NE OLDU?

İstanbul Çatalca’da ormanlık alanda cansız bedeni bulunan emlakçı Osman Gül’ün katil zanlısı, meslektaşı B.D. çıktı. Zanlı, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmasıyla cinayetten 48 saat sonra yakalandı.

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma İstihbarat ekiplerinin, şüpheli B.D.’ye, olay yerinde bulunan arsa satış afişindeki telefon numarasından ulaştığı öğrenildi.

Osman Gül’ü başına çekiçle vurarak öldürdüğü belirtilen B.D.’nin cinayet öncesi ve sonrası görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı

MÜGE ANLI OSMAN GÜL CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çatalca’da ormanlık alandaki dere yatağında bir erkek cesedi bulunduğu bilgisini aldı. Çalışma kapsamında, olay yerinde bulunan kanlı yeşil poşet, sopalar ve arsa satış pankartı üzerindeki telefon numarası ile çevre ve güzergahlardaki 87 güvenlik kamerasının yaklaşık 400 saatlik görüntüleri incelendi.

İncelemede cinayet zanlısının yine emlakçılık yapan B.D. olduğunu tespit eden Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma istihbarat ekipleri, zanlının olay yerinden maktule ait aracı alarak Çatalca’daki bir ara sokağa bıraktığı ve daha sonra bir mağazadan kıyafet alıp üzerindeki kanlı elbiseleri değiştirdiğini belirledi. B.D.’nin daha sonra Çatalca’dan kaçtığını belirledi.

Teknik ve fiziki takiple şüphelinin yerini belirleyen ekipler, B.D.’yi saklandığı Başakşehir’deki adreste yakaladı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorgusu yapılan şüpheli B.D., cinayeti işlediğini itiraf etti. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheli B.D. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Şüphelinin arsa bakmak için gittikleri olay yerinde, Osman Gül’ü borcunu istemesi üzerine çıkan tartışmada çekiçle başına vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilisim