Son dakika deprem haberi: Kandilli Rasathanesi son depremler paylaşımına göre, Akdeniz’de peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlarda korkuya neden oldu. Akdeniz’de 30 Ocak 2020 saat 14:21 itibariyle bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından art arda 5 deprem daha oldu. Kandilli Son depremler açıklaması sonrası Marmaris bölgesindeki vatandaşlar, “Marmaris’te deprem mi oldu?” sorusuna yanıt aradı. İşte, Kandilli Rasathanesi Son depremler ve detaylar haberimizde…

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER

Son dakika deprem haberine göre, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, saat 14.21’de Akdeniz’de 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Marmaris’e yakın bölgede 5 KM derinlikte meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi resmi Twitter hesabından yapılan son depremler paylaşımında Akdeniz’de 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

AKDENİZ’DE ÜÇ DAKİKA ARAYLA 9 DEPREM MEYDANA GELDİ

Kandilli Rasathanesi’nden gelen son dakika açıklamasına göre Akdeniz’de şiddetli bir deprem daha meydana geldi. Deprem Muğla, Marmaris, İzmir ve Bodrum’da etkili şekilde hissedilirken vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşadı. Kandilli, Akdeniz’de olan ve Marmaris, Bodrum, Muğla ve İzmir’de hissedilen depremin şiddetini 5.8 olarak açıkladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından son depremler ile ilgili gelişmelerde arama motoru üzerinde yoğun olarak araştırılmaya başladı.

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından üç dakika arayla peş peşe 3 ve üstü büyüklüklerde depremler meydana geldi. Son paylaşılan deprem detayına göre, 30 Ocak 2020 Perşembe günü 3 ve üzeri toplam 9 deprem meydana geldi.

Editör: TE Bilisim