Son dönemde sosyal medyada da gündem olan Masterchef Duygu Acasoy’un hayat hikayesi merak ediliyor. Yarışmanın başarılı isimleri arasında yer alan Acarsoy’a sosyal medyada destek yağmıştı. Kimseye güvenmediğini her fırsatta söyleyen Duygu’nun yarışmadan ayırılacağı iddia edildi. Peki, MasterChef Duygu elendi mi, diskalifiye mi oldu? Duygu Acarsoy nereli, boyu kaç cm, mesleği ne? İşte konuya ilişkin detaylar…

MASTERCHEF DUYGU ELENDİ Mİ, DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Eleme potasına sık sık giden isimler arasında yer alan Duygu Acarsoy bu hafta da takım arkadaşları tarafından adı en çok yazılan isim oldu. Düştüğü potalardan sürekli olarak çıkmayı başaran Duygu Acarsoy hakkında ortaya atılan bir iddia ise şoke etti.

Özel yaptığı açıklamaların ardından zor günlerden geçirdiği söylenen Duygu Acarsoy’un yarışmadan ayrılmak istediği tahmin ediliyordu.

Sosyal medyada yayılan bu iddiaya kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Masterchef’in sıkı takipçileri bu iddianın yersiz olduğunu söylese de son günlerde Duygu’nun çok mutsuz olduğunu söyleyen bu nedenle ayrılmak isteyeceğini savunanlar da çoğunlukta oldu.

Dün akşam oynanan oyunda, kariyerinin peşinden farklı yoldan gideceğini belirten Duygu Acarsoy Masterchef Türkiye serüvenine veda etti. Bile isteye yemeğine fazla tuz atan DUygu, kasıtlı olarak elenmesi için karar verdi. Durumun karşısında seyirciler kadar şefler de şoke olmuştu. Yarışmanın formatı ve kuralları gereği Masterchef Türkiye’de 4 Ekim 2020 Pazar akşamı elenen isim Dugu Acarsoy oldu.

DUYGU ACARSOY NERELİ, BOYU KAÇ CM, MESLEĞİ NE?

Aslen Muğlalı olan 35 yaşındaki MasterChef 2020 yarışmacısı Duygu Acarsoy, yarışmaya Ankara’dan katılıyor.

Duygu Acarsoy, Ankara Üniversitesi mezunudur.

Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapmaktadır.

55 kilo ve 1,60 cm boyunda olan Duygu Acarsoy, profesyonel pasta ve ekmekçilik (İspanya ve Almanya’da ekşi mayalı ekmekler) eğitimi almış ve ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunmaktadır.

Yumurtayla en iyi sunumu ve tekniği uygulayan Duygu, 16’ya giren ikinci isim olmuştu.

Duygu Acarsoy’un Instagram hesabı; @dacarsoy

Editör: TE Bilisim