TV8’in en beğenilen programlarında MasterChef Türkiye yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor. MasterChef 2020 farklı yarışmacılar ile izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Rezzan Atan da damga vuran isimlerden biri oldu. Hayat hikayesiyle MasterChef jürilerini etkileyen Rezzan Atan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Rezzan Atan kaç yaşında, nereli? Masterchef Rezzan Atan kimdir? Merak edilenler haberimizde..

Rezzan Atan kaç yaşında, nereli? Masterchef Rezzan Atan kimdir?

Rezzan Atan, 28 yaşında ve yarışmaya Mersin’den katılıyor. Sekiz kardeşin en büyüğü olan Rezzan Atan, 9 yaşında iken ayakkabı boyacılığı yaptığını, bu sırada gördüğü lokantada yemek işine başladığını söyledi. Anne ve babasının resmi nikahı olmamasından dolayı okula kaydolmak için amcasının üzerine kaydolduğunu, nüfusta bundan dolayı 3 kardeşi gözüktüğünü söyledi.

Bu yaşına kadar orada eğitildiğini söyleyen Rezzan Atan, MasterChef elemesine gelebilmek için iki gün ağır çalıştığını ve bu yüzden yorgun olduğunu belirtti. Rezzan Atan, Mehmet Şef ile Somer Şef’in evet oyları sonucunda sonraki tura geçmeyi başarmıştı.

Rezzan Atan, dün akşam yapılan yemekler sonrasında MasterChef 2020’ye veda eden isimler arasında yer aldı.

Editör: TE Bilisim