İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nce koronavirüs sürecine bağlı olarak online olarak gerçekleştirilen çevrimiçi bitirme – final sınavlarına giriş yapmak isteyen adaylar inetrnetten bağlantı bilgilerini araştırıyor. 10 – 20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen online sınavlara katılmak için AUZEF sınav giriş ekranı! 2020 AUZEF İstanbul Üniversitesi internetten online sınava giriş linki haber metninde yer almakta.

ONLİNE AUZEF SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavları 10 Temmuz 2020 tarihinde başladı. İnternet üzerinden online olarak gerçekleştirilmekte onlan final sınavları 20 tarihinde sona erecektir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme (final) sınavlarına “https://esinav.istanbul.edu.tr/” sayfası üzerinden erişilebilmektedir.

Çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilmekte olan Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavlarında adaylara her dersten 20 adet soru yöneltilecek ve 30 dakika süre verilecektir.

Verilen süre içerisinde ilgili derse ait sınavın tamamlanması gerekmektedir. Sınavın başarı notuna katkısı ise %75 olarak hesaplanacaktır.

Editör: TE Bilisim