Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sürekli işçi alımı ilanına büyük bir ilgi vardı ve başvuru işlemleri 29 Kasım’da sona erdi. Aradan 11 gün geçerken sonuçlar merak ediliyor. ASDEP personel alımı kuraları çekildi! İşte Kura sonucu sorgulama sayfası..

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal hizmet kuruluşlarında çalıştırılmak üzere temizlik görevlisi, çocuk bakıcısı, hasta ve yaşlı bakımı hizmetlisi, engelli bakım hizmetlisi, güvenlik görevlisi ve bakım ve onarım personeli alacak. Başvurular İşkur üzerinden yapıldı son gün ise 29 Kasım’dı. Binlerce başvuru yapılırken şimdi gözler kura çekimi sonuçlarında…

BAKANLIK’TAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı duyuruda “Sürekli İşçi Alım Kurası 10.12.2019 tarihinde saat 14.00’da Bakanlığımız Emek yerleşkesi Reşat Moralı toplantı salonunda (Emek Mahallesi 17. Cadde No:13 Pk: 06520 Emek / ANKARA) yapılacaktır.” diye belirtti.

Fakat sonuç listesi hala resmi sitesinde yayımlanmış değil.

DUYURULARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS KAPSAMINDA ADAY LİSTELERİNİN BELİRLENMESİ

Önlisans eğitim düzeyindeki taleplere, KPSS puanıyla başvuran talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayının 4 (Dört) katı kadar aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

KURA KAPSAMINDA ADAY LİSTELERİNİN BELİRLENMESİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekim yeri ve tarihleri daha sonra Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanacaktır. Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim