TV8 ekranlarının yayınlanan merakla takip edilen MasterChef Türkiye’de bu akşam dokunulmazlık oyunu sonrası oyunu kaybeden Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Tanya Kilitkayalı bireysel dokunulmazlık oyunu bıraktı. Sempatik tavırlarıyla seyircilerin sevgisini kazanan Tanya hakkındaki son gelişmeler merak konusu oldu. Peki, MasterChef Tanya’ya ne oldu? Tanya Kilitkayalı yarışmayı neden bıraktı? Detaylar haberde.

MasterChef Türkiye’nin 1 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelen bölümünde Tanya Kilitkayalı sürekli acil yardım ekiplerini çağırdı. Birçok izleyici Tanya’nın durumunu merak ediyor.

MasterChef Türkiye’de bu akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununa Tanya Kilitkayalı katılamadı. Sebebi ise Tanya’nın rahatsızlanması. MasterChef Tanya hakkında açıklama yapan Mehmet Şef: “Tanya rahatsızlığı sebebi ile dokunulmazlık oyununa katılamayacak. Doktorumuzun yanında kontrol altında.” dedi.

Tanya bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası stüdyoya arkadaşlarının arasına döndü.

MasterChef Tanya kimdir?

Masterchef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında ve öğretim görevlisi. Tanya Kilitkayalı, MasterChef 2020 Türkiye programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılıyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümün mezunu olan Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel lezzetler hazırlıyor.

Masterchef Tanya Kilitkayalı’nın kolundaki dövmeler Mehmet Şefin dikkatini çekmişti.

Tanya Kilitkayalı’nın Instagram adresi; @tanyakilitkayali

Yarışmacının 130binden fazla takipçisi bulunuyor

Editör: TE Bilisim