Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gören Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut vefat etti. Bulut’un vefat haberi sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Av. Mehmet Abdi Bulut kimdir, özgeçmişi ve biyografi bilgileri ile Mehmet Abdi Bulut’un ölüm nedenine dair bilgiler haber içeriğinde yer almakta. Mehmet Abdi Bulut neden öldü? Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut hayatını kaybetti!..

Mehmet Abdi Bulut neden öldü?

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde bir süredir tedavi görmekte olan 53 yaşındaki Av. Mehmet Abdi Bulut, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün sabah saatlerinde yaşama veda etti.

Üçüncü dönem Kilis Belediye Başkanlığı görevini yürüten Bulut, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut kimdir?

1967 tarihinde Kilis’te doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Kilis’te tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı.

Avukatlık stajının ardından askerlik hizmetini 1991 yılında 223. dönem Asteğmen olarak Konya Personel Okulu Milli Savunma Bakanlığı İnş. Eml. Daire Başkanlığında tamamladı.

1993 yılından itibaren Kilis’te serbest avukatlık yaparken, 2004-2014 yılları arasında 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Mehmet Abdi Bulut 5 yıl aradan sonra 2019 yılında 3. kez Kilis Belediye Başkanı olarak seçildi. Fiden Bulut ile evli olan Av. Mehmet Bulut 3 çocuk babasıydı.

Editör: TE Bilisim