Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı ardından koronavirüsle mücadelede tedbirleri genişleterek yeni kısıtlamaları duyurdu. Alınan yeni kararla birlikte kapatılan kreşlerin ne zaman açılacağını vatandaşlar merak ediyor. Anne ve babaların merakla beklediği haber haberimizde yer alıyor. Peki, Kreşler ne zaman açılacak? Kreşlerin açılacağı tarih belli oldu Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

Özellikle çalışan anne ve babaların merak ettiği konuda yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılması kararlaştırılan özel kreşlerin yeniden eğitimlerine devam edip etmeyeceği konusu oldu. Yayımlanan genelgede okul öncesi ve ana okullarının faaliyetlerine ara verilmesine karar verildiği ifade edilmişti.

KREŞLER NE ZAMAN AÇILACAK? KREŞLERİN AÇILACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı genelgede özel okullara bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime devam edilebileceğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada: “Yazı resmi kurumlarımızı kapsamaktadır. Bu durumda özel öğretim kurumlarına bağlı anasınıfı ve okulöncesi kurumlarımız yüz yüze eğitime devam edeceklerdir. Ancak, il hıfzıssıhha kurulları farklı karar almaları ve uygulamaları bunun dışında değerlendirilmelidir.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim