Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta haftanın ilk gününde heyecanlı dakikalara sahne oldu. Gelinler yaptıkları menüde kaynanalardan en yüksek puanları alabilmek için kıyasıya yarıştı.  Gelinler, kayınvalidelerden alacakları puanlarla çeyrek altının ve bileziklerin kazananı olmak için ter döktü. Zaman zaman gergin anlara ve hararetli tartışmalara da sahne olan eğlenceli program, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Programın sıkı takipçileri bugün de elenen ve kazanan isimleri merak ediyor. Peki, 3 Şubat Pazartesi Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 3 Şubat 2020 Pazartesi Gelinim Mutfakta’da günün birincisi! detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz.

3 Şubat Pazartesi Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 3 Şubat 2020 Pazartesi Gelinim Mutfakta’da günün birincisi!

Yeni haftanın ilk günü yayınlanan 3 Şubat 2020 Gelinim Mutfakta programında birinciliği elde etmek için mücadele eden gelinler yaptıkları yemeklerle hünerlerini sergilediler. Kaynanalar ise yemeklerin lezzetini test ettikten sonra puanlamaları yaparak birinci olan ismi belirlediler.

Gelinim Mutfakta günün birincisi;

Günün en düşük puanını alan gelini 10 puanla Ayça Gelin olarak belirlendi.

Ayça’nın ardından en düşük puanını alan ikinci gelin 12 puanla Nihan Gelin oldu.

Günün en yüksek puanını elde ederek çeyrek altının sahibi olan gelin 15 puanla Dilara oldu. Burçin Gelin ise 13 puanla ikinci oldu.

Editör: TE Bilisim