Ev sahibi olma hayali kuran Gaziantepli vatandaşlar heyecanla kura sonuçlarını bekliyor. Coronavirüs salgını nedeniyle bir süre ara verilen TOKİ çekilişleri tüm hızıyla davam ediyor. Bugün kura çekilişleri Gaziantep İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki projeler için gerçekleştirilecek. Kuranın canlı yayınını haberimizden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz akşam üzeri saat 18:00 itibariyle kuralarınızı sorgulayabilirsiniz. İşte TOKİ Gaziantep kura çekimi canlı izle ekranı ve Gaziantep İslahiye ve Nurdağı TOKİ kura sonuçları! Detaylar haberimizde…

TOKİ GAZİANTEP KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE! GAZİANTEP İSLAHİYE VE NURDAĞI TOKİ KURALARI ÇEKİLİYOR; SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

TOKİ Gaziantep İslahiye ve Nurdağı kura çekilişi canlı izle seçenekleri için aşağıda yer alan bağlantılardan dilediğinizi tercih edebilirsiniz. İşte başlaması beklenen Youtube ve Facebook TOKİ canlı yayın seçenekleri:

GAZİANTEP İSLAHİYE TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN – FACEBOOK

GAZİANTEP İSLAHİYE TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN – YOUTUBE

TOKİ GAZİANTEP İSLAHİYE VE NURDAĞI KURA SORGULAMA EKRANI!

Çekilen kuraların neticeleri, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ’nin www.toki.gov.tr internet adresini açtıktan sonra “Satış ve Duyurular” sekmesinin altında yer alan “Kura Sonucu Sorgulama” sekmesine tıklayınız. Burada hak sahibine ait vatandaşlık numarasını girdikten sonra kura sonuçları sorgulanabiliyor.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim