Salı akşamları FOX ekranlarında izleyicisini ağırlayan Baraj dizisinin 7. bölümüyle ekranlara geldi. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucak ve İman Casanlanca gibi oyuncuların rol adlığı Baraj dizisinin son bölümünde Zerrin’in baraja gelmesi bütün dengeleri bozar ve büyük yalanların ortaya çıkmasına sebep olacak bir olaylar zincirini tetikler. Seyirciler ise Baraj dizisi 7. bölüm tek parça izlemek istiyor. FOX TV ile Baraj dizisi son bölüm kesintisiz full HD izlemek için detaylı bilgileri haberimizde yer alıyor.

BARAJ DİZİSİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık, Nehir ile iyice yakınlaşmaya başlamıştır. Fakat bir yandan Zahra’nın ondan hamile olması bir yandan da barajın sahibi Kemal Bey’in Tarık’ı kızı ile evlenmeye zorlaması Tarık için barajı zindana çevirecektir. Bütün bunlara rağmen Tarık’ın Nehir’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Zerrin’in baraja gelmesi bütün dengeleri bozar ve büyük yalanların ortaya çıkmasına sebep olacak bir olaylar zincirini tetikler. Ona söylenen büyük yalanı öğrenen Nehir ise büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır.

BARAJ DİZİSİ 7. BÖLÜM TEK PARÇA FULL HD İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00’de FOX’ta!

Editör: TE Bilisim