Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı Taksim’de mi çekiliyor? TRT 1’de her salı akşamı ekranlara gelen ve izleyicileri ekranlara kilitleyen Masumlar Apartmanı’nın nerede çekildiği ilgi odağı oldu. Konusu ve kaliteli oyunculuğuyla izleyiciyi sürüklemeyi başaran ve her ekranlara geldiği akşam sosyal medyada gündem olmayı başaran dizinin nerede çekildiği merak konusu oluyor. Bu akşam da izleyiciler telefonlarına sarılarak arama motorlarında Masumlar Apartmanı’nın hangi ilçede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı Taksim’de mi çekiliyor? İşte detaylar…

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR? MASUMLAR APARTMANI TAKSİM’DE Mİ ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri İstanbul’un otantik ilçesi Balat ve Beyoğlu’nda yapılıyor. Masumlar Apartmanı’nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Yayin Tarihi: Her Salı – 20.00

Editör: TE Bilisim