Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

Yaz ayı transfer döneminde Fatih Terim tarafından istenilen yıldız futbolcuları kadrosuna katamayan Galatasaray’a Henry Onyekuru’dan şok bir haber geldi.

BAŞKAN İKNA OLMADI

Acil olarak kanat forvete ihtiyacı olan Galatasaray, Onyekuru için Monaco’yla görüşmelerini her ne kadar sıklaştırsa da sarı kırmızılıların ikinci başkanı Oleg Petrov’u ikna edemedikleri belirtilirken, Thiam ve Valencia’dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe’nin Lig 1 deviyle masaya oturduğu kaydedildi.

TRANSFERE KIRMIZI IŞIK!

2 ay önce Onyekuru ile anlaşmaya varan, fakat Monaco yönetimini ikna edemeyen Fenerbahçe’nin bu sefer işi sıkı tuttuğu bildirilirken, Rus yöneticilerin kesin olarak Galatasaray’a kapılarını kapattığı anlaşıldı. Belçika Ligi’nde Cercle Brugge’de de hissesi olan Petrov’un Abdurrahim Albayrak’tan Yunus Akgün’ü istediği ortaya çıkarken, Başkan Mustafa Cengiz’in genç yeteneği Adana Demirspor’a göndermesi üzerine iki kulüp arasında köprülerin atıldığı, Onyekuru transferinin bu sebepten dolayı gerçekleşmeyeceği öğrenildi.

4 MAÇTA 1 ASİST

Sezona iyi bir giriş yapmasına rağmen ilk 11’de düşünülmeyen Onyekuru sadece 4 karşılaşmada görev alırken, Nijeryalı yıldız bu maçlarda yalnızca 1 asist yapabildi.

Editör: TE Bilisim