Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında çeyrek altını ve beş altın bileziği kim kazandı? Programın takipçilerinin merak ettiği soru yanıt bulduğunda haberimizde olacak. Cuma günü İdlib’deki kalleş saldırı nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Gelinim Mutfakta programında 5 altın bileziği kimin aldığı merak ediliyor. Kaynanaların lezzet tadımı ve puanlamalarının ardından belirlenen haftanın finalisti ve çeyrek altının sahibi açıklandığında haberimizde olacak.

2 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta kim birinci? Gelinim Mutfakta günün birincisi ve haftanın finalisti açıklandı mı?

Gelinim Mutfakta Programı 28 Şubat günü yayınlanmadı. Cuma günü haftanın finalisti beş altın bileziğin sahibi olan isim bugün açıklanıyor. Ayrıca 2 Mart pazartesi günün birincisi açıklandığında haberimizde yer verilecektir.

Haftanın finali yeni bölüm öncesi Kanal D ekranında bugün yayınlandı. Hindistan Cevizli Puf hazırlamada hünerlerini sergileyen gelinler kayınvalidelerden aldıkları puanların ardından günün birincisi belirlendi. Günün en yüksek puanını alan isim Çeyrek altını kazanırken geçtiğimiz hafta boyunca en yüksek puanı alan gelin ise beş altın bileziğin sahibi oldu.

5 altın bileziği kim kazandı?

Günün en düşük puanını alan gelin 11 puan ile Özüm Gelin, en yüksek puanını alarak Çeyrek altının sahibi olan gelin ise 16 puan ile Ezgi Gelin oldu. Ezgi haftanın finali öncesinde son Çeyrek altının sahibi olan isim oldu.

Beş altın bileziğin sahibi olan gelin 67 puanla Elif oldu ve beş altın bileziğin sahibi oldu.

Editör: TE Bilisim