Bir sezonu daha hayal kırıklığı yaşatarak bitirmeye hazırlanan Fenerbahçe, 2020-21 yapılanması için kolları sıvadı. Yönetim ve sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler’in hazırladığı transfer listesinin ilk sıralarında Fortuna Düsseldorf forması giyen Milli oyuncularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman var. Kanarya bu ikili için bir süredir girişimlerini sürdürüyordu.

Süper Lig’den 3 kulübün başkanı ve 2 kulüp PFDK’ye sevk edildi

Spor

Habere Git

KİEL’DE KİRALIKTI

Alman basınına göre Fenerbahçe’nin radarına Düsseldorf’tan bir isim daha girdi: Emmanuel Iyoha… 22 yaşındaki forvet sezunu 2. Lig ekiplerinden Kiel’de geçirdi. Iyoha, burada kaydettiği 9 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Nijerya asıllı Alman forvet, 1.91 m.’lik boyuyla tarz olarak Muriç’e benziyor.

Fortuna Düsseldorf’ta Kaan Ayhan 2.5 milyon Euro’ya, Kenan Karaman ise 2 milyon Euro’ya serbest kalabiliyor. Fenerbahçe’nin Emmanuel Iyoha için de ilk etapta 500 bin Euro teklif etmesi bekleniyor. Futboldan sorumlu yönetici Selahattin Baki’nin sezon  sonunda Düsseldorf’a giderek 3 oyuncunun birden işini bitirmeye çalışacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim