Henry Onyekuru’yu Monaco’ya kaptırdıktan sonra kanat forvet arayışlarını Babel’le sonlandıran Galatasaray’da Garry Rodrigues gerçeği ortaya çıktı.

10 MİLYON DOLAR KAZANDIRMIŞTI

Sarı-kırmızılı kulüpte oynadığı futbol ve Bafetimbi Gomis’le yakaladığı uyumla göze çarptığı gibi, devre arasında 10 milyon dolar karşılığında Al İttihad’a gönderilen Garry Rodrigues Suudi Arabistan’da mutsuz olmuş, yıldız futbolcu Türkiye’ye dönmek için menajeri D’Avila’ya talimat vermişti.

GALATASARAY’I İSTİYORDU

28 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe’ye transfer olma sürecini Diriliş Postası’na anlatan menajer Serkan Kulup, Yeşil Burundi’li yıldızın tam 1 ay Fatih Terim’den haber beklediğini açıkladı. Süper Lig’de şu anda bazı oyuncuların menajerliğini yapan ve Garry Rodrigues’le Hollanda’da tanışıp yakın arkadaş olan Serkan Kulup, Garry’nin aslında Galatasaray’ı istediğini belirtirken futbolcunun istediği yanıtı alamayınca Fenerbahçe’yi seçtiğini ifade etti. İşte menajer Serkan Kulup’un Garry Rodrigues açıklamaları:

ARABİSTAN’DA MUTSUZDU

“Garry ile yıllar önce Hollanda’da tanışmıştık, kendisini çok yakından takip ederim yakın bir arkadaşımdır. Tudor döneminde Galatasaray’a transfer olduğunda söylemiştim ‘Cimbom çok iyi bir futbolcu aldı’ diye, haklı da çıktım. Garry’nin Galatasaray’da yaptıkları belli, şampiyon oldu Şampiyonlar Ligi’ne gitti daha sonra 10 milyon dolar karşılığında transfer oldu ve kulübü maddi yönden rahatlattı.. Garry Rodrigues Arabistan’da çok mutsuzdu sürekli geri dönmek istiyordu.”

BABEL DOĞRU KARAR MI?

“Garry, Fatih Terim’den yaklaşık 1 ay haber bekledi ama beklediği haberi alamadı, o da Fenerbahçe forması giydi. Galatasaray oraya Ryan Babel’i transfer etti, şimdi kim daha isabetli iş yaptı ona bi’ bakmak lazım. Garry’nin 7 maçta 2 gol 1 asisti var ve takıma çok faydalı bir oyuncu, hızlı dinamik güçlü bir yapısı var. Babel ise daha stabil, daha ağır bir özelliği var.”

Editör: TE Bilisim