Müge Anlı 15 Ocak Cuma canlı izle ve ATV canlı yayın izle seçenekleri programın canlı yayınını kaçıran izleyiciler tarafından sık sık araştırılıyor. ATV ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Müge Anlı’nın programıyla gündeme gelen Zeynep Güngör cinayetinde sok gelişmeler yaşandı. Peki, Zeynep Güngör’ü kim öldürdü? Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayında. İşte, Müge Anlı canlı yayın 15 Ocak Cuma HD ATV izle! YouTube Müge Anlı canlı yayını full kesintisiz izle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Çarpıcı olay ve konularla Türkiye’nin gündemini belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Müge Anlı canlı yayın 15 Ocak Cuma HD ATV izle! YouTube Müge Anlı canlı yayını full kesintisiz izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde yaşananlardan sonra bugün ele alınacak gündemler merak edildi. Programın bugünkü bölümünde Ali Toprak’ın şüpheli cinayeti ile ilgili ayrıntılar ekrana gelecek. Kayıp İzzet Doğan ile ilgili sıcak gelişmelerin de paylaşılacağı program bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında başlamıştı.

15 Ocak Cuma günkü programın sona ermesi ardından Müge Anlı 15 Ocak Cuma programını izlemek isteyen vatandaşlar için aşağıdaki YouTube linkinden bugünkü bölüme ulaşabilirler.

MÜGE ANLI 15 OCAK CUMA! YOUTUBE

MÜGE ANLI 14 OCAK PERŞEMBE! YOUTUBE

Dünkü bölümde neler olmuştu?

7 Ocak’ta kaybolmuştu İzzet Döndü. Kendisinden haber alamayan kardeşi Meral Döndü, Müge Anlı’ya koştu. Dün yayın sırasında dakikalar içerisinde gelen bir fotoğrafla sevince boğuldu Meral Hanım, fotoğraftaki kişi İzzet Bey idi. Ağabeyi bir hafta sonra İznik’te bulundu. 46 yaşındaki İzzet Döndü evine geri döndü…

Ağabeyini bulmaya gelen bir genç kadının dramı. Meral Hanım arsa ile kredi çekip iş kurmayı planladığı adamın kendisini dolandırdığını evlenmek üzere eşinin ağabeyinin de bu dolandırıcılık işine karıştığını arsayı kurtarmak için evini sattığını ve sokakta kaldığını o yüzden ilçeye taşındıklarını anlattı.

Akabinde kredi çekip borçlandığını evleneceği adamın da evli çıktığını şu anda çok borçlu olduğunu o kişi ile sosyal medyada tanıştığını sözlerine ekledi. Sevgilisini öldürüp, parayla ormana gömdürdü. 112’yi aradı, ”Ormanda bir kadını vurdular”dedi.

Bıçakla öldürdüğü ortaya çıktı. Alime Toprak doğruyu söylüyor mu? Çelişkili sözleriyle dikkat çeken Alime, kocası Ali Toprak’ın define bulmadığını söyledi. Arkadaşlarıyla define aramak için gittiği ama para eden şeyler bulmadığını, değersiz şeyler bulduğunu söyledi.

Cinayetin ardından olay yerinden geçen görgü tanığı konuştu. Görgü tanığı, Alime Toprak’ın ellerini yıkarken kolunda kan farkettim dedi. Alime Toprak ise bu iddiaya ”Eşimi kaldırırken bütün vücudum kan oldu” dedi.

Editör: TE Bilisim