Kanal D ekranlarının fenomen lezzet yarışması Gelinim Mutfakta’da ilginç anlar yaşanıyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı lezzet yarışmasının son bölümünde Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam’in olmaması seyircinin gözünden kaçmadı. Yarışmanın favori isimlerinin yarışmada görülmemesinin ardından izleyiciler “Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam neden yok? Elif ve Ezgi elendi mi, diskalifiye mi oldu?” gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. Peki Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam neden yok? Elif ve Ezgi elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte konuya ilişkin detaylar…

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam neden yok?

Ayrılık rüzgarı Gelinim Mutfakta yarışmasını vurdu. Yeni bölümde Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam neden yok? Soruları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Elif ve Ezgi’ye ne oldu, elendi mi? İşte tüm bu soruların cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Elif ve Ezgi elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Çocuğunun havale geçirmesinden sonra Antalya’ya giden Gelinim Ezgi Yıldırım’ın yerine vekaleten başka bir isimle devam edilecek. Çocuğunun durumunun iyi olmasından sonra Gelinim Ezgi Yıldırım yarışmaya kaldığı yerden devam edecek.

Elif’in ise annesinin ameliyatı yüzünden yarışmayı bıraktığı iddia edildi. Hatırlayacağınız üzere geçen bölümde Elif annesinin ameliyat olduğunu gözyaşlarıyla anlatmıştı.

Editör: TE Bilisim