Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de Berker’in elenmesinin ardından 12 yarışmacı kaldı. Rekabet ve gerilim iyice artmaya başlarken bu akşam iki kişi kaptan olacak. Son dönemde sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken MasterChef Serhat’ın kaptanlık mücadelesinde neler yapacağı merak ediliyor. Ayrıca başarılı yarışmacının biyografisi, hayat hikayesi, kişisel özellikleri ve hobileri gibi detayları sıkça araştırıyor. Peki, MasterChef Serhat nereli, kilosu ve boyu kaç? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Detaylar haberde.

MASTERCHEF SERHAT NERELİ, KİLOSU VE BOYU KAÇ? SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE?

‘Rakibim yok! Kendimle yarışacağım…’ diyerek daha ilk bölümden tüm şimşekleri üzerine çeken MasterChef Serhat henüz 23 yaşında ve nişanlı. Serhat Doğramacı 10 senedir yemek yaptığı söylüyor.

Masterchef yarışmasına İstanbul’dan katılan Serhat Doğramacı’yı yarışmaya katılması için ikna eden isim ise nişanlısı olmuş.

MasterChef’in 2019 sezonu birincisi Cemre Uyanık’ı tanıdığını, ABD’de birlikte çalıştıklarını ancak onun çalışma şeklini beğenmediğini, Alican ve Batuhan’ı desteklediğini söyleyen Serhat, çok basit bir şekilde MasterChef şampiyonu olacağım diyor.

Serhat Doğramacı’nın Instagram hesabı; @dogramaciserhat

Yarışmacının sosyal medya hesabında yaklaşık 25 bin takipçisi bulunuyor.

Serhat Doğramacı

Doğum Tarihi: 1997 Doğum Yeri: İstanbul Yaşı: 23 Boy: 178 Kilo: 70

Editör: TE Bilisim